Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiați dealeri Rolls-Royce din lume pune bazele unui centru de excelență la București

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, investeşte într-un centru de excelență în vânzări pentru marca Rolls-Royce, în locația Automobile Bavaria din Băneasa - București.
Event Comercial Advertising

Coordonarea operaţiunilor de vânzări și a celor de service va fi făcută de către Cristian Bednar care deține o de experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor de automobile din segmentul premium și de lux. El va reprezenta marca în calitate de Rolls-Royce Brand Ambassador al Schmidt Premium Cars.

Schmidt Premium Cars își consolidează astfel poziția în România, prin dezvoltarea și îmbunătățirea relațiilor cu clienții mărcilor auto de lux din regiune, printr-o echipă nouă şi pregătită sa răspundă pretenţiilor acestui segment de piaţă. Experienţa şi calitatea serviciilor oferite de companie au fost premiate anul trecut, în cadrul conferinței mondiale a dealerilor Rolls- Royce Motor Cars. Schmidt Premium Cars a primit distincţiile de: Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year şi Bespoke Dealer of the Year.

“Fiecare Rolls-Royce este special iar clienţii noştri merită şi îşi doresc ca automobilul lor să aibă caracteristici extraordinare, distinctive, unice. De acest lucru ne ocupăm noi, cu ajutorul departamentului Bespoke al Rolls-Royce Motor Cars, format dintr-un colectiv al celor mai buni designeri, ingineri și meșteșugari din domeniu. Această abordare a diferenţiat Rolls-Royce, de mai bine de un secol, de alte mărci.”, a declarat Cristian Bednar, Rolls-Royce Brand Ambassador of Schmidt Premium Cars.

“Faptul că Automobile Bavaria găzduieşte singurul centru de service şi vânzări Rolls-Royce din regiune ne onorează și ne obligă să ridicăm standardele de calitate pentru serviciile pe care le oferim şi sub alte mărci. La începutul acestui an am reuşit să demarăm procesul de aliniere a tuturor serviciilor pe care le oferim în întreaga rețea, extinse acum în segmentul de lux, prin alocarea unui reprezentant responsabil cu operaţiunile Rolls-Royce în România.”, a declarat George Dorobanţu, CEO Automobile Bavaria Group.

La începutul acestui an, Schmidt Premium Cars a prezentat în premieră, la Salonul Auto Internaţional Bucureşti, noul Rolls-Royce Phantom, fiind pentru prima dată când marca a fost prezentă oficial la un salon auto în România.
Schmidt Premium Cars deţine reprezentanţe în România şi Germania: la Bucureşti se află singura reprezentanţă service Rolls-Royce din Sud-Estul Europei, iar la Munich unul dintre cei mai de succes dealeri Rolls-Royce din lume, precum şi un service dedicat exclusiv propietarilor Rolls-Royce.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii