Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Samsung va reloca producția de display-uri din China în Vietnam

Samsung Electronics a declarat vineri că dorește să mute o parte din producția de display-uri din China în fabrica din sudul Vietnamului.
Samsung

Samsung Electronics a declarat vineri că dorește să mute o parte din producția de display-uri din China în fabrica din sudul Vietnamului. Compania Samsung reprezintă cel mai mare investitor străin din Vietnam, cu investiții anuale în valoare de 17 miliarde de dolari, informează Reuters.

Vietnamul este pentru Samsung o poartă importantă către alte state din Asia de Sud-Est și o legătură importantă în lanțul său mondial de aprovizionare. Noua decizie a gigantului din lumea tehnologiei va transforma Vietnamul în principalul furnizor mondial de display-uri Samsung.

Aceste informații au apărut în publicația Tuoi Tre după ce mai multe companii caută să își extindă lanțurile de aprovizionare dincolo de granițele Chinei, după criza mondială care a afectat piața în urma pandemiei de coronavirus.

Gigantul tehnologic sud-coreean produce deja display-uri în Vietnam, unde are șase fabrici și două centre de cercetare și dezvoltare. Ecranele vor fi produse în complexul Samsung Electronics din orașul Ho Chi Minh, centrul de afaceri din Vietnam.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii