Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Gadget |
|

Samsung și-a prezentat cel mai ieftin smartphone 5G

Samsung a prezentat cel mai ieftin smartphone 5G al companiei, însă nu a precizat și prețul lui.  
 aboneaza-te
smartphone 5G

Într-o prezentare a mai multor produse noi ale companiei, Samsung a dat cateva detalii, succinte, despre un smartphone dotat cu 5G din gama de mijloc, numit Galaxy A42 5G, despre care oficialii spun că va fi cel mai ieftin telefon Samsung cu 5G, informează News.ro.

Însă nu au precizat și prețul lui, și nici nu au oferit prea multe detalii tehnice, reprezentanții companiei limitându-se doar la a spune că are un ecran OLED de 6,6 inch şi va fi disponibil doar pe negru.

Însă o noutate este și tehnologia OLED, incorporată într-un telefon din clasa de mijloc. De aceea, analiștii consideră că A42 5G va fi plasat în partea superioară a gamei midrange – adică va fi ceva mai scump decât media, probabil la peste 2.000 – 2.500 de lei. 

De asemenea, Samsung a anunțat încărcătorul wireless Wireless Charger Trio, care poate încărca simultan trei dispozitive, tableta Galaxy Tab A7, de 10,4 inch, şi brăţara de fitness Galaxy Fit2, care promite o autonomie de până la 3 săptămâni.

Însă cea mai nouă prezentare a companiei a avut loc marți când Samsung a dat detalii despre smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2, accesibil la prețul de 2.000 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii