Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Samsung ar putea renunța la una dintre liniile de telefoane inteligente

Samsung ar putea renunța la linia de telefoane inteligente Galaxy Note. Care sunt motivele?
Samsung

Samsung ar putea să renunţe la linia de smartphone-uri de top Galaxy Note anul viitor, urmare a scăderii puternice a cererii din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

În prezent, Samsung nu are planuri să dezvolte o nouă versiune a Galaxy Note pentru 2021, au spus trei surse anonime pentru Reuters.

În schimb, modelul de top al seriei Galaxy S, S21, va avea un stylus, iar următoarea versiune a telefonului pliabil Samsung va fi compatibil cu un stylus, care va fi vândut separat.

O a doua sursă a declarat că eforturile de dezvoltare ale companiei care în mod normal ar fi fost direcţionate către Note vor fi acum canalizate spre gama de telefoane pliabile.

Galaxy Note 20 a fost lansat în Statele Unite în acest an cu un preţ de 999 dolari, la fel ca Galaxy S20, în timp ce iPhone 12 începe de la 799 dolari. Samsung a lansat pentru prima dată Note în 2011.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii