FacebookTwitterLinkedIn

Salt Bank a fost lansată oficial pe piața românească, inaugurând o nouă eră digitală în industria bancară. Acest neobank 100% românesc se distinge prin abordarea sa inovatoare, oferind o experiență bancară complet digitală adaptată nevoilor contemporane ale utilizatorilor.

Cu o viziune orientată către viitor, Salt Bank îmbină stabilitatea financiară a unei bănci tradiționale cu agilitatea unui FinTech, propunând un nou mod de a face banking: sigur, dar prietenos. Peste 80.000 de români și-au manifestat interesul pentru a deveni clienți fondatori ai Salt Bank încă de la lansarea programului de pre-înrolare.

„Prin lansarea Salt, nu doar că aducem pe piața din România primul neobank 100% românesc, dar propunem și o perspectivă unică care îmbină tehnologia și finanțele. Am construit Salt Bank cu responsabilitate și ambiție pe termen lung. Și chiar dacă nu suntem perfecți, suntem perfectibili. Iar pentru asta, vom testa cele mai bune solutii împreună cu clienții”, spune Gabriela Nistor, CEO-ul Salt Bank.

Salt Bank oferă o serie de beneficii la lansare, inclusiv posibilitatea unică de a deveni fondatori și, ulterior, acționari ai băncii în eventualitatea listării la bursă, dobândă de 3% p.a. la contul curent principal și Spaces pentru economii, un card multicurrency și o aplicație versatilă.

Comunitatea Fondatorilor Salt, care numără deja 2.200 de utilizatori, a adus peste 5.000 de idei care influențează direct viitorul băncii.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.