Cautare
, Redactor Forbes România

Auto |
|

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) revine după 11 ani de absență

SIAB este cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, iar după 11 ani de la ultima sa ediție, reapare în peisajul manifestărilor expoziționale.
shutterstock_360773024

Evenimentul are loc în noile pavilioane ale Centrului Expozițional Romexpo, în perioada 23 martie-1 aprilie.

Printre expozanți se numără producători și importatori de autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roți. Evenimentul se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto.

La ediția din acest an, spaţiul expoziţional al SIAB 2018 se întinde pe o suprafață totală de 27.000 mp  aduc la standuri trei premiere europene de amploare, respectiv: Noul Volkswagen Touareg (simultan cu premiera mondială de la Beijing), MINI Hatch (facelift) şi MINI Cabriolet (facelift).

În cadrul SIAB 16 vor fi expuse premiere naţionale precum: Noul Audi A6, Audi RS4, Noul BMW X2, Noul BMW X4 (la numai două săptămâni de la debutul mondial din cadrul Salonului Auto de la Geneva), Noul BMW M5, Ford GT, Noul Ford Mustang, Ford Fiesta Active, Ford Fiesta ST, Noul Ford Transit Custom, Mazda6 Combi (din 25 martie), Skoda Fabia (facelift), Suzuki Swift Sport, Toyota Mirai, Noul Volvo V60 şi Noul Rolls-Royce Phantom, potrivit Agerpres.

Salonul Internațional de Automobile București este recunoscut de către Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile (OICA), fiind listat în calendarul oficial al organizației globale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii