FacebookTwitterLinkedIn

Safetech Innovations estimează o cifră de afaceri consolidată de 58,1 milioane de lei și un profit net de aproximativ 14 milioane de lei în 2023.

Compania de securitate cibernetică Safetech Innovations a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 58,1 milioane de lei și un profit net de 13,9 milioane de lei în 2023.

„În 2023, principalele obiective pe care le avem în vedere sunt consolidarea afacerii noastre în România, atât prin creșterea numărului de clienți noi, cât și a numărului de contracte recurente, precum și dezvoltarea filialei din Marea Britanie, astfel încât aceasta să înceapă deja să producă rezultate”, a declarat Victor Gânsac, președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Safetech Innovations.

Compania intenționează să își concentreze investițiile pe creșterea capabilităților tehnice și dezvoltarea produselor proprii.

La nivel individual Safetech Innovations vizează venituri totale de 51,8 milioane de lei, o cifră de afaceri de 44 milioane de lei și un profit net de 12,6 milioane de lei.

Rezultatele prefigurate de Safetech Innovations la nivel individual în 2023, comparativ cu bugetul de venituri și cheltuieli estimat pentru 2022, reprezintă o creștere de 10% a cifrei de afaceri și o majorare cu 24% a profitului net față de cel estimat pentru anul precedent.

Conducerea companiei estimează că circa 45% din veniturile generate la nivel individual vor proveni din servicii de securitate cibernetică, în timp ce aproximativ 55% vor reprezenta venituri din implementarea de soluții de securitate cibernetică.

În ceea ce privește entitatea din Marea Britanie, conducerea estimează pentru aceasta o cifră de afaceri de 14,1 milioane de lei și un profit net de 1,4 milioane de lei la nivelul anului 2023.

Entitatea din SUA, care urmează să fie înființată în Reston, Virginia în perioada următoare, nu va înregistra venituri semnificative în 2023.

De asemenea, Safetech Innovations nu va include în consolidare rezultatele înregistrate de filiala din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, deoarece compania deține o participație minoritară în entitatea respectivă.

Safetech Innovations a fost înființată în 2011 și este listată pe piața Principală a Bursei de Valori București.