FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul de etichete autoadezive și ambalaje flexibile Rottaprint a înregistrat în primele cinci luni afaceri în creștere cu 15% și a bugetat investiții de circa două milioane de euro în acest an.

”Venim după un 2022 dificil, iar 2023 este un an marcat în continuare de incertitudine, însă echilibrul, flexibilitatea în relația cu partenerii și investițiile susținute în soluții durabile, de ultimă generație, rămân prioritățile noastre”, a declarat Cristi Nechita-Rotta, director general al Rottaprint.

O parte din bugetul de investiții a fost deja alocat achiziției unui nou echipament de tipar, iar până la finalul anului, peste 800.000 euro urmează să fie alocați atât zonei de echipamente și tehnologii, dar și părții de logistică.

Tipografia a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 32 milioane de euro, după investiții susținute în echipaje și utilaje.

Rottaprint, cu sediul în Apahida, județul Cluj, este activă de peste 32 de ani și deține două centre logistice în Brașov și Ilfov și altele două în Ungaria și Germania. În 2022, Rottaprint a livrat produse în 13 țări din Europa și Asia.