Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Romeo Pomponiu – 500 Miliardari Ediția 2011

Romeo Pomponiu.jpg
Nume: Romeo Pomponiu Avere: 14-15 milioane de euro Varsta: 58 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Confecții, imobiliare  

Pentru omul de afaceri Romeo Pomponiu, care conduce la nivel local operaţiunile Steilmann, anul acesta a adus câteva probleme cu legea. În primăvara acestui an, Pomponiu a fost chemat în instanţă de Poliţia Municipiului Mangalia. Astfel, potrivit informaţiilor disponibile, pe data de 5 mai, pe rolul Judecătoriei Mangalia a fost înregistrat un dosar în care împotriva omului de afaceri din Bucureşti s-a înaintat o plângere contravenţională. Părţi în acest dosar sunt Romeo Pomponiu, care are calitatea de petent, şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Mangalia ca intimat. Primul termen în acest litigiu a fost fixat pentru data de 8 septembrie.

Nici din punct de vedere al businessului lucrurile nu merg prea bine pentru Pomponiu. Reţeaua de retail a companiei Steilmann a ajuns în prezent la 41 de magazine în România şi unul în Republica Moldova, după ce la începutul lui 2008 număra 60 de unităţi la nivel local. Dacă, până la finalul anilor ’90, afacerile Steilmann păreau să reintre pe un trend ascendent, perioada următoare a adus din nou o scădere a încasărilor, în 2006 firma fiind salvată de la faliment de achiziţia de către grupul italian Miro Radici.

Vezi care era averea lui Romeo Pomponiu în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii