Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Fintech |
|

Românii vor putea încasa salariile direct în contul Revolut

Cardurile Revolut vor avea IBAN-uri românești, prin intermediul Libra Internet Bank, care este și furnizorul unic al acestora pe piața locală. Astfel, românii vor putea încasa salariile direct în contul Revolut.
revolut-card

Primele discuţii legate de un parteneriat între Libra Internet Bank şi Revolut au avut loc în cursul anului 2018. Un an mai târziu, cele două companii au constituit o echipă comună care a început să pună la punct elementele juridice şi tehnice ale colaborării.

“Investiţiile au fost preponderent în oameni, în specialişti, cu ajutorul cărora să realizăm astfel de proiecte inovatoare. Oamenii noştri se simt foarte bine în bancă, este un lucru recunoscut în piaţa muncii faptul că dezvoltăm proiecte atractive”, a declarat Emil Bituleanu, directorul general al Libra Bank.

Totodată posesorii de carduri Revolut își vor putea și alimenta, cu ajutorul telefonului, aceste conturi cu IBAN local. Pentru a putea trece pe conturile cu IBAN local este necesar un update la aplicație. Ulterior, clienții vor putea opta ce IBAN să folosească: cel de Lituania (care era inițial) sau cel de România.

“În situația în care Libra Bank primește o solicitare de poprire pe conturi, banca nu poate bloca banii din contul respectiv, pentru că noi nu știm cine este acel client“, a explicat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

La ora actuala, Revolut are în România peste 1,25 milioane de conturi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii