FacebookTwitterLinkedIn

Tot mai mulți români preferă programele care combină Crăciunul cu Revelionul, pentru a evita cumpărăturile și obligațiile casnice din această perioadă a anului. Cele mai vândute pachete turistice pentru sfârșitul anului sunt în Indonezia, Marea  Caraibilor, Ecuador și Galapagos, potrivit agenției de turism DAL Travel.

„În general, turiștii noștri preferă să petreacă Revelionul în destinații calde, exotice, dar avem din ce în ce mai mulți turiști care aleg și programele care combină Crăciunul cu Revelionul. Aceștia profită de o vacanță mai lungă, „scapă” de goana după cadouri și de toate obligațiile casnice din acea perioadă, conform spuselor celor care aleg această combinație”, spune Daniela Nedelcu, director general al DAL Travel.

Printre cele mai solicitate pachete turistice din Europa se numără Crăciunul la Edinburgh și Revelionul la Londra și Paris.

Alte destinații căutate de Revelion sunt Mexic, Panama, Nicaragua, Costa Rica, Argentina, Uruguay, Columbia și Brazilia, dar și Kenya, Tanzania, Zanzibar, Senegal și Africa de Sud.

Sunt cereri și pentru Statele Unite ale Americii, dar și pentru țări din Asia, care și-au deschis recent granițele pentru turism, precum Thailanda, Malaezia, Singapore și Indonezia (în special Bali).

DAL Travel oferă și o crozieră în Antarctica, între 2 și 23 ianuarie 2023, la prețul de 4.340 de euro.

„Croaziera este extrem de solicitată de către turiștii din toată lumea, fiind unul dintre cele mai căutate produse turistice din lume”, potrivit sursei citate.