FacebookTwitterLinkedIn

Începutul lui 2018 marchează totodată o creștere în ceea ce privește numărul de utilizatori ai aplicației mobile TransferGo. Dacă în primele trei luni ale anului trecut, 19% din totalul tranzacțiilor către și dinspre România au fost efectuate prin intermediul aplicației, procentul a crescut la 65% pentru aceeași perioadă a lui 2018.

Luna aprilie marchează lansarea serviciului de plată prin intermediul cardului pentru utilizatorii din România. Până acum, transferurile efectuate dinspre România spre alte teritorii se efectuau prin intermediul transferurilor bancare, proces care nu permitea transferurile instante.

Odată cu lansarea transferurilor prin intermediul cardului, TransferGo a lansat și opțiunile de transfer Astăzi și Acum. Opțiunea Astăzi le permite utilizatorilor să trimită bani care ajung la destinație în aceeași zi, pe când opțiunea Acum reduce la numai 30 de minute timpul necesar transferului.

Marius Nedelcu (foto), Country Manager TransferGo România: „Ne bucurăm să lansăm noi servicii care facilitează accesul la transferuri cât mai rapide și la costuri avantajoase pentru clienții noștri din România. Aliniem astfel serviciile disponibile aici cu cele disponibile la nivel global și plănuim ca în perioada următoare să dezvoltăm cât mai mult rețeaua țărilor în care serviciile TransferGo sunt disponibile”.

De la lansarea serviciilor rapide, la începutul acestei luni, până acum, peste 50% din total transferurilor au fost efectuate prin intermediul cardurilor, iar compania se așteaptă ca acest număr să crească în următoarea perioadă.

CUM S-A ÎMPĂRȚIT PIAȚA DE PUBLICITATE TV – TRIMESTRUL I 2018

Un studiu realizat în 2017 a dezvăluit că peste 85% dintre români preferă să efectueze plăți prin intermediul cardului, valoarea acestor plăți crescând cu peste 30% față de 2016.

TransferGo oferă a ajuns la 2 milioane de transferuri internaționale între 46 de țări. Astfel, clienții TransferGo au reușit astfel să economisească un total de peste 20 milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piață.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani peste hotare, fără a plăti taxele percepute de bănci. TransferGo oferă transfer de bani la nivelul a 46 de țări.