FacebookTwitterLinkedIn

Rohlik Group, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de livrare online de produse alimentare din Europa, anunță intrarea pe piața locală prin noul serviciu românesc de livrare a alimentelor lansat: Sezamo.ro.

Astfel, în urma anunțării lui Michael Kaiser în funcția de Chief Commercial Officer pentru Sezamo România, Rohlik Group („Rohlik”) anunță și că Tomáš Chadzivasilis va ocupa funcția de Chief Executive Officer al Sezamo.ro.

Tomáš Chadzivasilisare are pregătire în tehnologie și servicii în Republica Cehă și România. Acesta se alătură Sezamo.ro cu peste douăzeci de ani de experiență în management, preponderent la nivel de CEO.

„Sezamo va deveni principalul jucător din piața serviciilor de livrare de alimente din România. Faptul că ne aflăm deja într-o creștere rapidă în multe țări confirmă că modelul de business al Grupului Rohlik este exact ceea ce clienții au nevoie și apreciază și abia aștept să îl adaptez pieței din România. (…)”, a punctat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer în România.

Acesta estimează că în primul an de activitate, Sezamo va putea livra aproximativ 8.000 de articole diferite direct în casele clienților în termen de 2 ore de la plasarea comenzii chiar din prima zi. Printre produsele furnizate de companie se vor regăsi și produsele regionale proaspete, precum fructe și legume, carne, pește, lactate și produse de panificație.

Noua strategie a companiei mai vizează și personalizarea unui depozit dedicat de 10.000 mp în CTPark București Nord ce va include spații de depozitare dedicate cu temperatură controlată pentru produsele proaspete.

Fondat în 2014 în Republica Cehă, Rohlik Group este unul dintre cele mai cunoscute servicii de livrare online de alimente din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul Sezamo pentru toate cele trei ţări. Anul trecut, compania a înregistrat un profit de 290 milioane de euro.