FacebookTwitterLinkedIn

Revolut a primit certificarea Great Place to Work, în semn de recunoaștere a calităților de angajator în opt țări, inclusiv România. Compania a crescut în ultimii ani, de la 2.900 de angajați în 2021 la peste 7.500. În România, compania vrea să recruteze, în următoarele luni, încă 80 de specialiști.

Certificarea Great Place To Work înseamnă că Revolut a creat un mediu de lucru care promovează încrederea, transparența, respectul și camaraderia în rândul angajaților.  Recunoașterea se bazează pe feedback-ul angajaților.

Compania a fost recunoscută drept unul dintre locurile de muncă preferate, în opt țări – Regatul Unit, India, Polonia, Lituania, România, Ungaria, Spania și Portugalia.

Compania de origine britanică a atins un efectiv global de 7.500 de angajați, ca urmare a extinderii în noi piețe, precum Brazilia, India și Noua Zeelandă. Dezvoltarea de produse și funcționalități noi este un factor care contribuie la stimularea recrutării globale.

 Certificarea primită pe mai multe piețe unde suntem prezenți este un motiv de mândrie pentru noi. Deși aceasta este o susținere extraordinară a culturii și a forței de muncă, știm că întotdeauna mai sunt multe de făcut și ne vom strădui să ne asigurăm că toți angajații noștri pot prospera la Revolut. Obținerea acestei recunoașteri este și o consecință a traiectoriei pozitive pe care o are compania, o evoluție posibilă doar datorită talentului, muncii susținute și angajamentului arătat de toți angajații Revolut, de oriunde din lume”, a spus Lucian Ivan, Global Head of Talent Department la Revolut. 

  

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați și intenționează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicații mobile iOS și Android). Compania are în plan să își extindă echipa de specialiști în resurse umane și managementul talentelor, recrutând pentru alte 37 de poziții (people partners și people specialists, consultanți resurse umane, dezvoltare și învățare, mobilitate), în principal din România, dar și din alte țări.

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale. Peste 35 de milioane de clienți persoane fizice din toată lumea vor fi beneficiarii produselor și funcțiilor ce vor fi concepute și de echipa din România. Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun