FacebookTwitterLinkedIn

Revolut își extinde platforma de trading disponibilă pentru clienții din Spațiul Economic European (SEE) și le permite accesul la firmele listate pe bursa americană.

”Revolut face acum disponibile serviciile de trading al acțiunilor listate pe bursa americană pentru toți clienții din SEE (inclusiv Belgia, Germania și Italia) și adaugă și un modul educațional în aplicație, pentru a face mai ușoară introducerea noilor utilizatori în lumea bursieră”, a anunțat compania.

Tranzacționarea pe Revolut se poate face alocând sume de la 1 dolar american și este disponibilă pentru toți utilizatorii.

Aceștia pot verifica direct din aplicație performanța în timp real a acțiunilor, pot avea acces la grafice cu evoluțiile bursiere sau la știri și informații despre piață.

„Pe lângă acțiunile companiilor listate pe bursele americane, Revolut va oferi în curând și alte instrumente de investiții bursiere, cum ar fi Exchange Traded Funds (ETFs), acțiuni ale companiilor listate pe burse din SEE, fonduri mutuale, bonduri, un serviciu de asistență robotizată și chiar o platformă mai complexă pentru traderii experimentați”, a declarat Rolandas Juteika, Head of Wealth & Trading (SEE).

Revolut are peste 28 milioane de clienți din lume, din care peste 2,7 milioane în România.