FacebookTwitterLinkedIn

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care investitorul Revetas Capital Fund, cu sediul în Luxemburg, intenționează să preia Grupul Maurer. Revetas Capital Fund deține spații de birouri în clădirea “The Landmark” din Bucureşti şi este prezent pe piața serviciilor de operare hotelieră prin intermediul Radisson din Bucureşti.

Dezvoltatorul imobiliar Maurer este activ în zona dezvoltării, vânzări şi închirierii, precum şi administrării de spații rezidenţiale în Sibiu, Braşov, Constanţa, Târgu Mureş, Cluj-Napoca şi Sighişoara. 

Până în prezent, Maurer Imobiliare a vândut peste 10.000 de apartamente în cadrul celor nouă proiecte imobiliare ce se derulează în șase orașe din țară. Printre acestea se numără Avantgarden Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Panoramic și altele.

De cealaltă parte, fondul Revetas a mai fost implicat într-o tranzacție anul acesta: în luna februarie a vândut centrul comercial Vitantis din București omului de afaceri Omer Susli.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Sursa foto: Maurer Imobiliare