Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Reţeaua dm drogerie markt a raportat afaceri de 628 milioane lei în România

Dm drogerie markt a înregistrat o creștere a afacerilor de 19,5% în ultimul an financiar, finalizat la data de 30 septembrie.  
drogherie (5)

Dm drogerie markt a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 19,5%, de la 525 de milioane lei raportate în anul financiar trecut, la 628 milioane lei, arată compania.

 „În 2021 provocările pandemiei ne-au determinat să ne adaptăm și să pregătim un plan pentru orice posibilă situație. Rapiditatea cu care compania a acționat în cazul schimbărilor și abilitatea de a răspunde constructiv la neprevăzut au făcut diferența”, a spus Ivana Martinakova, CEO dm drogerie markt România.

Dm drogerie markt are 981 angajați în cele 117 filiale. Anul trecut, compania a deschis cinci noi magazine în România.

 „Dezvoltarea ne oferă oportunitatea de a face sortimentul nostru și serviciile noastre mai atractive și mai vizibile, pentru a putea oferi un bun raport calitate preț, magazine moderne, diversitate și acoperirea nevoii de proximitate, dar și pentru a veni mereu cu soluții noi și actuale în întâmpinarea clienților. Clienții, angajații și siguranța acestora rămân în continuare pe primul loc în topul preocupărilor noastre”, a declarat Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt România.

Dm drogerie markt, înființată în 1973, este prezentă în 14 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. În prezent, compania are aproximativ 3.800 de magazine și 66.000 de angajați în Europa. În România, dm drogerie markt este prezent de peste 14 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii