FacebookTwitterLinkedIn

Centrul medical, cu sediul în clădirea de birouri THE LIGHT ONE din vestul capitalei, se adresează atât copiilor, cât și adulților și se întinde pe o suprafață de 2.000 mp.

”Policlinica THE LIGHT este cea mai mare unitate pediatrică din București și va reprezenta un nou reper de calitate în această specialitate medicală, deschizându-și porțile nu doar pentru pacienții din vecinătate, ci pentru toți bucureștenii. Anul viitor vom extinde serviciile din cadrul policlinicii cu inaugurarea Centrului de Imagistică, preocupându-ne constant să răspundem nevoilor pacienților noștri și să oferim într-un singur loc o gamă cât mai extinsă de servicii conexe specialității principale.”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei Regina Maria.

Policlinica THE LIGHT include 19 cabinete pentru consultații, dintre care 15 pentru copii și 4 pentru adulți, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinărilor, alăptatului și investigațiilor, 2 spații de joacă pentru copii, o zonă de lounge pentru adulți, o sală de conferințe destinată ședințelor medicale și workshop-urilor cu părinții.

Noua policlinică oferă servicii complexe și integrate pentru toate specialitățile pediatrice, dar și pentru pacienți adulți și preia ștafeta misiunii operatorului de a se extinde în vestul orașului, unde funcționează în prezent Policlinica Lujerului și Policlinica Cotroceni. Unitatea medicală vine în întâmpinarea companiilor din zonă, care accesează serviciile rețelei de sănătate REGINA MARIA sau care vor beneficia de acestea pe viitor.

Kinetic Sports & Medicine, parte a Regina Maria, deschide a patra clinică specializată în kinetoterapie și fizioterapie și al doilea punct de lucru în București, în clădirea de birouri THE LIGHT ONE. Clinica pune la dispoziția pacienților 2 cabinete pentru consultații, 11 cabinete de fizioterapie și terapie manuală, servicii de biomecanică și 2 săli de kinetoterapie pentru adulți și copii. În ultimii 8 ani, peste 23.000 de pacienți au trecut pragul clinicilor

Regina Maria a achiziționat peste 30 de alți jucători de pe piață, fiind prezentă în 20 de județe. Compania are peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară.