FacebookTwitterLinkedIn

Primark, retailerul internațional de modă, anunță că primul său magazin din România va fi inaugurat în București în preajma sezonului sărbătorilor de iarnă.

Noul magazin, situat în centrul comercial ParkLake din București, se va deschide pe 15 decembrie, inaugurarea marcând o continuare a planurilor de extindere a retailerului în Europa Centrală și de Est, unde România se va alătura altor piețe-cheie din Polonia, Republica Cehă și Slovenia.

Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje. Cumpărătorii pot găsi de la cele mai noi articole de modă din sezonul toamnă-iarnă și până la produse de frumusețe și accesorii.

„Avem planuri de dezvoltare ambițioase în ECE și anunțul de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Magazinul este aproape gata, așa că suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să îi cunoaștem pe noii noștri clienți din România”, a declarat Maciej Podwojski, Director Vânzări, Europa Centrală și de Est, Primark.

Multe din gamele de îmbrăcăminte prezente la Primark în ParkLake București fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul Primark de a crea produse sustenabile pentru buzunarul fiecăruia.

În prezent, aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, iar retailerul de modă s-a angajat să producă astfel 100% din gama de îmbrăcăminte până în 2030.

 „Suntem încântați că noul nostru magazin se va deschide înainte de sezonul de sărbători, oferindu-le clienților ocazia de a profita de oferta noastră uimitoare înainte de Crăciun. Fie că sunt articole de bază pentru întreaga familie, fie că sunt ținute festive de petrecere, suntem convinși că noii clienți din București vor iubi oferta noastră”, a adăugat și Eduard Moise, Manager Magazin, Primark Bucharest ParkLake.

Europa Centrală și de Est este o piață de creștere importantă pentru Primark. În prezent, retailerul are un magazin în Slovenia, două magazine în Cehia și trei magazine în Polonia, cu planuri să deschidă încă trei magazine în Polonia până la sfârșitul anului 2023. Planurile ambițioase ale Primark includ și lansarea retailerului pe cea de-a 16-a piață în 2023, în capitala slovacă Bratislava, amprenta totală din ECE ajungând astfel la 12 magazine pe cinci piețe.

Pe piața locală, Primark a anunțat și un al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, ce urmează a fi inaugurat în 2023.