Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Retailerul de mobilier și accesorii online Bonami țintește afaceri de 10 mil. euro în România

Bonami, retailer ceh de mobilier și accesorii online, estimează că în 2019 va avea o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în România, ​piața locală menținându-și contribuția de 15% din veniturile totale ale companiei, estimate la 60 milioane euro.
bonami design interior

Cu o creștere de 40​%​, retailer-ul de mobilier și accesorii online Bonami, a atins în 2018 o cifră de afaceri de ​40 milioane euro​. Compania a înregistrat o progresie pe finalul anului trecut datorită extinderii în Ungaria, țară care ar trebui să aducă 10% din veniturile pe 2019.

Începând din martie anul acesta, ​vizitatorii ce accesează site-ul Bonami nu trebuie să se mai înscrie pe site ​pentru a putea efectua cumpărături.’’​Am constatat o dinamică interesantă de când am implementat această modificare: a scăzut numărul de înregistrări, însă a crescut numărul comenzilor efectuate de cei ce optează să primească oferte pe e-mail, suntem deci optimiști’’​, a declarat CEO-ul Bonami, David Siska.

La creșterea cu 60% în 2018 a pieței românești​ a contribuit mărirea semnificativă a stocului, care s-a dublat, tendință ce se va menține și în 2019. De asemenea, din totalul de 2 milioane de produse vândute, 300.000 și-au găsit loc în casele românilor. Categoria de mobilier continuă să ocupe un loc important, înregistrând o creștere cu 50% față de anul trecut și reprezentând o treime din vânzările Bonami. Aplicația mobilă generează în continuare 10% din vânzările anuale.

Pentru 2019, se preconizează o suplimentare a spațiului de depozitare cu 4000 mp, ajungându-se astfel la o suprafață totală de 10.000 mp și îmbunătățirea serviciilor de livrare.

Citește și: Moda și stilul Glamour în designul interior

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii