FacebookTwitterLinkedIn

Acesta este primul magazin deschis de către Jumbo în zona de vest a Bucureștiului. Compania are 74 de magazine: 51 amplasate în Grecia, 5 în Cipru, 9 în Bulgaria și 9 în România.

Am investit aproximativ 5 milioane de euro în noul spațiu operat de către Jumbo și vom continuă să investim, astfel încât noi funcții comerciale să se adauge schemei de retail în viitorul apropiat”, a declarat Sorin Ioan Blaga, general manager al Liebrecht & wooD România.

Noul magazin Jumbo din cadrul West Park Retail are o suprafață de 11.460 de metri pătrați, fiind amplasat pe două etaje. Astfel, suprafața totală a West Park Retail a crescut la aproape 86.000 de metri pătrați.

Acesta este un nou partener important care completează oferta din parcul nostru de retail și adaugă noi funcții comerciale proiectului, care vor fi apreciate, atât de către chiriași, cât și de către cumpărători”, a declarat Patrick Van Den Bossche, Managing Director al Liebrecht & wooD.

Deschis în 2008, West Park Retail a trecut printr-un proces de rebranding în 2015, iar, din acel moment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumpărători: de la articole de îmbrăcăminte la produse destinate locuinței. Acesta include Fashion House Outler Centre, centru comercial de tip outlet care are o suprafață închiriabilă de 16.000 metri pătrați, și mai multe magazine de mari dimensiuni: Kika (mobilier și decorațiuni interioare pe o suprafață închiriabilă de 28.740 de metri pătrați), Hornbach (19.960 de metri pătrați suprafață închiriabilă, do-it-youself) și Proges (1.340 de metri pătrați suprafață închiriabilă, decorațiuni interioare).

West Park Retail a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD, un dezvoltator european cu o istorie de peste 25 de ani și cu operațiuni în Polonia, Rusia și România, unde a construit proiecte de birouri, comerciale și logistice cu o suprafață totală de aproape jumătate de milion de metri pătrați.