FacebookTwitterLinkedIn

La un an de la inaugurare, restaurantul Sciccheria raportează o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro și un număr de aproximativ 130 de oaspeți pe zi.

În urmă cu un an, antreprenorii Claudia și Luca Militello alături de Nelu Ianus și Cristina Neagu investeau în inaugurarea restaurantului italian cu influențe siciliene, Sciccheria, peste jumătate de milion de euro.

Astăzi, cu o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro și un număr de aproximativ 130 de oaspeți pe zi, fondatorii Sciccheria își propun să se extindă la nivel național și internațional, în următorii 5 ani.

„Credem cu tărie în conceptul nostru gastronomic și de business, așa că lucrăm deja la extinderea brandului. În următorii 5 ani, ne propunem să deținem și să operăm până la 8 restaurante Sciccheria”, a confirmat cofondatoarea restaurantului italian, Claudia Militello. 

Restaurantul situat în zona metropolitană a Bucureștiului are 120 de locuri. După succesul înregistrat în zona de nord a capitalei, fondatorii Sciccheria își propun să replice modelul de afaceri în centrul Bucureștiului, unde vor deschide un restaurant până la finalul anului, și în alte orașe mari ale României, cum sunt Constanța și Cluj.

În plus, proprietarii analizează și oportunitățile de afaceri din Dubai, Londra, Paris și Roma.