FacebookTwitterLinkedIn

Start-up-ul RepsMate a atras investiții de peste 100.000 de euro pe platforma de crowdfunding și investiții Rōnin și vizează obținerea unor noi fonduri în valoare de 350.000 euro. RepsMate a creat o platformă bazată pe tehnologia inteligenţei artificiale pentru a monitoriza, analiza, evalua și optimiza automat conversaţiile telefonice și chat din call centere.

„Conform statisticilor, 32% dintre clienți renunță la serviciile unei firme dacă nu au fost mulțumiți de interacțiune. Soluția creată de noi și care a câștigat deja încrederea unui procent important de investitori ajută la eficientizarea timpului de lucru, la creșterea productivității și a încrederii agenților, implicit a gradului de mulțumire al clienților, precum și la monitorizarea zonei de conformitate, securitate si GDPR”, spune Alin Roşca, fondator şi CEO RepsMate. 

În acest moment, încă 400 de start-up-uri din diferite domenii economice sunt în curs de analiză și listare pe platforma Rōnin. 

Platforma de investiții Rōnin a fost lansat în decembrie 2021 și oferă antreprenorilor locali și europeni o modalitate de finanțare pentru proiectele lor.