Cautare
, Staff

Asigurări |
|

Reprezentanții Grupului Gothaer susțin că nu se află în negocieri pentru vânzarea Gothaer Asigurări Reasigurări

Având în vedere zvonurile recente cu privire la potențiala ieșire a grupului Gothaer din piața românească de asigurări, reprezentanții asiguratorului neagă faptul că ar derula asemenea negocieri.
 aboneaza-te
Dr.-Christopher-Lohmann

„Grupul Gothaer nu este în negocieri pentru vânzarea Gothaer Asigurări Reasigurări. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă pe piața asigurărilor din România”, a spus Dr. Christopher Lohmann, CEO-ul Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări.

Anul trecut, Gothaer Asigurări Reasigurări a obținut o creștere de două cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depășind 119 milioane de lei.

În ultimii ani, sucursala locală a Grupului Gothaer, Gothaer Asigurări Reasigurări, a înregistrat o creştere sănătoasă. Creşterea anuală este doar un indicator care dovedeşte faptul că businessul local se află pe drumul cel bun, în linie cu strategia şi planurile sale stabilite pe termen lung, iar Grupul Gothaer îşi exprimă susţinerea acesteia şi afirmă că nu se află în negocieri pentru vânzarea sucursalei locale”, au completat reprezentanții asiguratorului.

CEO-ul Gothaer Allgemeine a subliniat că evoluția businessului Gothaer în România este pe un trend crescător, lucru care îi bucură și le arată că planurile lor sunt durabile şi că toate investiţiile în această companie pe care le-au făcut de-a lungul anilor, de când au decis să intre pe piaţa din România, le vor aduce rezultatele preconizate.

„Profesionalismul, flexibilitatea, spiritul inovativ și orientarea centrată pe clienţi sunt elemente esenţiale care definesc brandul Gothaer și misiunea sa în piața locală de asigurări”, a mai spus Lohmann.

Gothaer Asigurări Reasigurări este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de peste 119 milioane de lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii