FacebookTwitterLinkedIn

Situată în Pacific Palisades, vila cu șase dormitoare și zece băi a fost pusă în vânzare pentru 19,8 milioane de dolari; în urma numeroaselor oferte primite de proprietari, s-a ajuns la o veritabilă licitație, vila fiind adjudecată de cel care a oferit mai mult – și acesta a fost regizorul, producătorul și scenaristul Joe Russo, cu 21 de milioane de dolari.

Proiectată după planurile arhitectului Ken Ungar, vila din Pacific Palisades are trei niveluri la care accesul se face cu liftul, o suprafață utilă de aproape 840 de metri pătrați și este înconjurată de un teren de 1.500 de metri pătrați.

Accesul se face printr-un somptuos foaier din care se trece în living și în sala de servit masa. La parter se mai află un birou și o cameră familială cu șemineu, care dă în bucătăria dotată cu electrocasnice high-end și insulă pentru servit masa.

La etaj sunt amenajate patru dormitoare, fiecare cu baie proprie. Dormitorul matrimonial este dotat cu șemineu, două dressing-uri, baie cu două chiuvete, cadă și duș cu aburi. Ușile cu glasvand ale încăperii se deschid spre terasa privată.

Demisolul este amenajat pentru relaxare – există aici un bar, o cramă cu temperatură controlată, sală de fitness și de cinema.

În curtea din spate se află piscina infinită în apropierea căreia este o terasă cu o bucătărie exterioară complet utilată și zonă de servit masa al fresco. O alee coboară pe peluza bine îngrijită, ideală pentru jocuri în aer liber.

Joe Russo împreună cu fratele său Anthony (care locuiește în vila unde s-a filmat serialul Dinastia) sunt cunoscuți pentru a fi regizat patru filme din universul Marvel: Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Infinity War (2018) și Avengers: Endgame (2019). Endgame a avut încasări de 2,8 miliarde de dolari, fiind unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.