Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

IT |
|

Registrul Comerțului va avea un nou sistem IT. Licitație de aproape 140 milioane lei, fără TVA

Oficiul Național al Registrului Comerțului a lansat o licitație estimată la 138,44 milioane de lei, fără TVA, pentru achiziționarea unui nou sistem informatic.  
digitalizare

Oficiul Național al Registrului Comerțului  (ONRC) are în vedere modernizarea serviciilor de e-guvernare, prin achiziționarea și punerea în funcțiune a unui nou sistem IT. 

Proiectul va fi finanțat din fonduri proprii și va avea o durată de doi ani și două luni de la data atribuirii contractului. Ofertele vor fi deschise în partea a doua a lunii octombrie.

“Dezvoltarea sistemului electronic integrat presupune realizare amenajare spații tehnice, livrare și instalare infrastructură hardware, livrare și instalare infrastructură software, analiză, proiectare, dezvoltare, migrare date, servicii de testare software, acceptanță și trecere în producție sistem informatic, servicii de instruire și suport tehnic/stabilizare”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire.

Oficiul Național al Registrului Comerțului utilizează la nivel național, încă din 2012, un sistem informatic integrat, care asigură servicii online destinate comunității de afaceri prin intermediul unui portal dedicat. Instituția operează acest sistem la sediul central, la sediile celor 42 de oficii ale registrului comerțului de pe lângă tribunale și sediile birourilor teritoriale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii