Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Regina Maria investește 2 milioane de euro într-un program academic dedicat asistenților medicali

Rețeaua de clinici Regina Mariainvestește 2 milioane de euro în Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, pentru atragerea tinerilor către această profesie.
 aboneaza-te
Regina Maria, Targu Mures

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este fondată în colaborare cu Coventry University din Marea Britanie și va oferi un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist.

“Investiția în acest proiect este de peste 2 milioane de euro și este o investiție în viitorul României și în acei tineri care vor o carieră într-o profesie vocațională, în cei care își doresc să devină lideri ai unor echipe medicale într-un sistem aflat în continuă creștere“, a declarat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali oferă începând din septembrie 2020 un program de licență de 3 ani, livrat de Coventry University în limba engleză, fiind similar cu cel pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie.

Modelul educațional al Academiei presupune ca 75% din învățare să se întâmple în practică, conform standardelor NHS (National Health Services) din Marea Britanie. Absolvenții vor putea lucra în cadrul rețelei sau oriunde altundeva în sistemul de stat sau privat, în Romania sau în străinătate.

Regina Maria are o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 290 de clinici partenere și are peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 3,5 milioane de pacienți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii