FacebookTwitterLinkedIn

Redport Capital și grupul Mobexpert au finalizat conceptul de design al proiectului rezidențial Infinity Nord, din zona Străulești. Investiția totală în acest proiect de regenerare urbană este estimată la 150 milioane de euro. Conceptul este realizat împreună cu casa londoneză de arhitectură Design International. 

Localizat în nordul capitalei, zona Străulești, proiectul Infinity Nord se întinde pe un teren de 44.000 mp, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Cele patru faze ale proiectului cuprind un număr total de 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, precum și 1.500 de locuri de parcare.

„Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori”, a declarat Dan Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert.

Dezvoltatorii au prevăzut demararea construcției în toamna acestui an, întregul ansamblu urmând a fi livrat în patru faze, cu dată de finalizare anul 2030. 

Infinity Nord va cuprinde și zone de agrement în aer liber, locuri de joacă, spații de retail, dar și o zonă centrală, denumită Infinity Plaza, gândită ca un loc de întâlnire pentru membrii viitoarei comunități. 

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de Cosmin Savu-Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro. 

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie integrată vertical, care pornește cu designul și proiectarea de mobilier, trece cu acestea prin fabricare și retail, până la spațiul clientului final. Recent, prin Mobexpert Homes, Grupul investește masiv în dezvoltări imobiliare pe nivelul mediu-superior al pieţii.