FacebookTwitterLinkedIn

Grupul format din cinci companii active pe piața imobiliară locală devine prima delegație românească care va reprezenta România la conferința internațională MIPIM.

Misiunea membrilor delegației este să evidențieze oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă sectorul local din România, prin prezentarea de studii de caz despre proiecte rezidențiale derulate cu succes, precum și prin promovarea capabilităților tehnologice din domeniul construcțiilor și expunerea particularităților de dezvoltare de afaceri și investiții.

“Suntem încântați să anunțăm prezența delegației RE-CONNECT România la această nouă ediție a MIPIM și ne bucurăm să fim prima delegație din România care participă la cel mai mare eveniment internațional dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Prezența noastră în cadrul MIPIM reprezintă o ocazie semnificativă de interacțiune de tip B2B și de schimb de know-how cu investitori internaționali, instituții financiare și dezvoltatori de proiecte imobiliare. Mai mult, avem încredere că evenimentul în sine ne va crea circumstanțele favorabile pentru promovarea oportunităților de investiții existente pe piața locală românească”, au declarat reprezentanții delegației RE-CONNECT România.

RE-CONNECT România este format din: BTDConstruct & Ambient, o companie cu capital 100% românesc, care operează ca Antreprenor General în sectorul de construcții civile, industriale și comerciale, Hagag Development Europe, un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, Arcadia, o companie 100% românească care furnizează servicii integrate de inginerie, design și management pentru proiecte de construcții, SVN România, unul dintre cei mai importanți consultanți activi de imobiliare de pe piața din România și liderul segmentului rezidențial și Progetto Lusso Industrial Cluster, un integrator de servicii de inginerie, arhitectură, artă, design și manufactură.