Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

RCS & RDS a contractat două facilități de credit în valoare totală de 232 mil. euro, asistat de Filip & Company  

RCS & RDS S.A., alături de celelalte subsidiare ale sale, au contractat două facilități de credit pe termen mediu, cu o valoare totală de aproximativ 232 de milioane de euro în scopul realizării de investiții. Operațiunea a fost asistată de societatea de avocatură Filip & Company.  
Alexandru Birsan

În cadrul primei facilități, cu o valoare de 132 de milioane de euro, DIGI Spain Telecom S.L.U (subsidiară RCS & RDS) are calitatea de împrumutat, iar societățile din grupul Digi – RCS & RDS, Digi Communications N.V., DIGI Távközléși (subsidiară din Ungaria a RCS & RDS) și Invitel Távközléși Zrt sunt garanți. Agentul băncilor creditoare este Banco Santander din Spania. 

În ceea ce privește a doua facilitate, în valoare de 500 de milioane de lei, a fost acordată RCS & RDS S.A., în calitate de împrumutat, iar Digi Communications N.V., DIGI Távközléși (subsidiară din Ungaria a RCS & RDS), Invitel Távközléși Zrt și DIGI Spain Telecom S.L.U au participat în calitate de garanți. Împrumutul este acordat de un sindicat format din UniCredit, BRD, ING România și Citibank România iar ING Bank N.V., sucursala Londra, este agentul băncilor finanțatoare.

“Digi este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local și se dezvoltă constant. An de an investesc în noile tehnologii și inovează continuu. Este un business antreprenorial românesc în care se depune multă muncă și aplecare spre client. Aceste noi facilități aduc o serie de elemente care fac viața mai ușoară pentru un grup atât de activ, inclusiv din punct de vedere financiar”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii