FacebookTwitterLinkedIn

Raiffeisen Bank și-a actualizat oferta de economisire lei și valută, pentru clienți persoane fizice, oferind dobânzi de până la 7,50% pe an la depozitele la termen în lei, de până la 1,50% pe an pentru depozitele la termen în euro și de până la 2,50% pe an la depozitele la termen în USD. 

Pe lângă depozitele standard, pe termen de 3, 12 și 24 luni în lei și 3, 6 și 12 luni în valută, clienții pot opta și pentru Flexidepozit – depozit la termen de 6 luni în lei, cu dobândă de 7.00% pe an și care permite alimentări ulterioare multiple, dar și o retragere parțială, în caz de nevoie. 

Raiffeisen Bank a adoptat măsuri de creșteri succesive a dobânzilor la produsele de economisire în lei și în valută, cu scopul de a-și susține clienții prin reducerea impactului negativ adus de inflația în creștere. Ne dorim să fim cei mai buni consilieri pentru clienții noștri, având mereu în vedere nevoile și stabilitatea lor financiară. Așadar, ne concentrăm eforturile în zona de planificare financiară personală, sprijnindu-ne clienții să-și creeze un fond de urgență, dar și în demersul lor de economisire constantă, pentru obiective pe termen mediu și lung.” a declarat Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală în cadrul Raiffeisen Bank. 

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% online, în aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. 

Raiffeisen Bank activează de 25 de ani pe piața bancară din România, fiind una dintre cele mai mari bănci universale din țară. Banca deservește peste 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice, are 4.700 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 1.131 ATM-uri / MFM-urisi și o rețea de aproximativ 28.000 POS-uri.