FacebookTwitterLinkedIn

Finqware, compania fintech care folosește tehnologia open banking pentru a oferi FinqTreasury, platforma de ultima generație de cash management și reconciliere a conturilor, l-a numit pe Radu Pojoga în funcția de Chief Revenue Officer („CRO”) al companiei. El va prelua strategia și operațiunile de dezvoltare a afacerii Finqware și va conduce extinderea companiei către noi segmente și parteneriate.

Finqware este deja recunoscuta la nivel regional ca un campion al inovației fintech în spațiul open banking, având o platformă tehnologică de ultima generatie testată deja în parteneriat cu nume mari de bănci din CEE. Tehnologia open banking este, fără îndoială, esenta transformării digitale în managementul financiar al afacerilor corporative și sunt foarte încântat să profit de oportunitatea de a construi și implementa o mare poveste de succes internațional. Alături de echipa existentă, vom conduce revoluția digitalizării pentru departamentele financiare.” a declarat Radu Pojoga, noul CRO al Finqware.

Radu va juca un rol esențial în construirea și conducerea organizației de vânzări Finqware, lucrând în mod interfuncțional pentru a dezvolta și a conduce strategia de vânzări end-to-end. În calitate de CRO, el va defini ciclurile de venituri, metodele de introducere pe piață, dezvoltarea valorii clienților și va extinde echipa de vânzări ale companiei, fiind responsabil pentru veniturile globale ale platformei FinqTreasury.

Radu are o experiență puternică de creștere a veniturilor, servind ca lider dinamic de vânzări în organizațiile in care a activat anterior. Are expertiza de a oferi o creștere a dezvoltării afacerii pentru propunerile de tehnologie B2B și, de asemenea, o mare înțelegere și rețea în industria financiară europeană, având roluri regionale anterioare de nivel executiv.” a spus Cosmin Cosma, co-fondator și CEO al Finqware.

Înainte de a se alătura Finqware, Radu Pojoga a avut mai multe poziții de dezvoltare a afacerilor de nivel executiv în companii de telecomunicații, servicii financiare și fintech. In perioada cat a condus timp de 10 ani de operațiunile MoneyGram în regiune în diferite roluri – Country Leader pentru România și Bulgaria, Director Regional pentru SEE sau Key Partnership Head pentru Europa de Sud, Radu și-a construit o reputație și o rețea care îi va ajuta în noile responsabilități. El a absolvit programul de Executive MBA al WU Executive Academy din Viena și este, de asemenea, absolvent al programului de educație executivă fintech al Universității din Oxford.