FacebookTwitterLinkedIn

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) a anunțat alegerea lui Radu Magdin în funcția de vicepreședinte. Cu o vastă experiență în consultanță globală și experiență în afaceri internaționale și business Development, Radu Magdin aduce o expertiză solidă echipei de conducere a RoCham.

Alegerea a avut loc în cadrul Adunării Generale Anuale, desfășurată la începutul lunii mai, în conformitate cu procedurile și legile din Singapore. RoCham și-a stabilit atât președintele, cât și vicepreședintele, iar Radu Magdin se va ocupa de coordonarea activităților într-un moment crucial pentru România, care își extinde prezența la nivel global.

Printre principalele domenii de interes ale RoCham se numără agricultura și tehnologia, cu un accent deosebit pe proiectele de investiții AgriTech. Pe măsură ce România și comunitatea sa de afaceri se internaționalizează, aceste sectoare dețin un potențial tot mai semnificativ de creștere și colaborare între România și Singapore.

„Sunt onorat să îndeplinesc funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț Române din Singapore. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu membrii, partenerii și părțile interesate, atât pentru a consolida legăturile dintre România și Singapore, cât și pentru a duce mai departe toate acele inițiative care promovează cu adevărat prosperitatea reciprocă și dezvoltarea durabilă. Singapore, adesea considerat o poartă de acces către ASEAN și Asia, joacă un rol crucial în facilitarea comerțului și a investițiilor în regiune. Pe zi ce trece, asistăm la dinamica economiei globale, cifrele arătând fără îndoială că ASEAN devine un centru proeminent de creștere, urmând să devină a patra cea mai mare economie a lumii până în 2030”, a declarat Radu Magdin.

Totodată, această numire subliniază angajamentul RoCham de a promova cooperarea economică și oportunitățile de investiții între cele două state.

„Sunt bucuros să îi urez bun venit în echipa noastră lui Radu Magdin, în calitate de nou vicepreședinte. Cu expertiza și dedicarea sa, sunt convins că RoCham va continua să prospere. Relația bilaterală dintre România și Singapore este de o importanță deosebită, iar echipa noastră își asumă angajamentul de a promova colaborarea și prosperitatea reciprocă”, declară Sam Ong, Președintele RoCham.

Camera de Comerț Română din Singapore rămâne fermă în misiunea sa de a facilita comerțul, investițiile și colaborarea dintre România și Singapore.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.