FacebookTwitterLinkedIn

Conform studiilor aproximativ 80% din femeile care au trecut deja de pubertate se confruntă cu celulita. Cu toate că celulita nu este o afecțiune gravă care îți afectează sănătatea, aceasta are un impact major asupra sănătății psihice și emoționale în special în rândul femeilor dar și al bărbaților.

Clinica Reinvent Fit din București utilizează o procedură revoluționară nedureroasă și non-invazivă prin radiofrecvență care te scapă de celulită și te ajută să slăbești, remodelându-ți și tonifiindu-ți corpul.

Celulita este o afecțiune a pielii cu care se confruntă o multitudine de oameni, de la bărbați la femei și aceasta poate apărea la orice vârstă, oferindu-i pielii un aspect inestetic care poate produce o stare de disconfort psihic, persoanei care a constatat apariția celulitei pe corp.

De regulă, zonele cele mai afectate ale corpului de celulită sunt coapsele, șoldurile, fesele sau abdomenul.

Cu toate că există o multitudine de cauze care pot duce la apariția celulitei, încă nu s-a depistat cu certitudine care este principala cauză a apariției acestei afecțiuni, având în vedere că poate fi întâlnită atât la persoanele supraponderale cât și la cele cu o greutate normală sau chiar celor care practică sportul în mod regulat.

Impactul celulitei asupra corpului și a minții

Apariția celulitei are un impact major asupra stării mentale dar și asupra corpului, motiv pentru care toate persoanele care se confruntă cu această afecțiune își doresc metode eficiente prin care să scape de aspectul neplăcut al pielii de tip “coaja de portocală”.

Cu toate că la unele persoane celulita este extrem de vizibilă, în cazul altora aceasta există chiar dacă nu se vede pe suprafața pielii.

Există o multitudine de soluții pe care oamenii le-au încercat ca și tratament împotriva celulitei, precum creme, masaje sau sport, însă acestea nu funcționează de fiecare dată sau rezultatele nu sunt imediate.

De asemenea persoanele care suferă de această afecțiune pot apela la proceduri medicale care ar necesita o recuperare ulterioară și care de cele mai multe ori sunt dureroase.

Celulita poate scădea stima de sine, poate duce la anxietate sau chiar depresie în unele cazuri, atunci când persoana care se confruntă cu această afecțiune nu reușește să își accepte corpul sau nu are parte de rezultate vizibile rapide.

Radiofrecvența o procedură non-invazivă și nedureroasă

Clinica Reinvent Fit din București vine cu o soluție nedureroasă și non-invazivă asupra corpului tău pentru a te bucura de rezultate vizibile încă de la prima ședință, atât în ceea ce privește aspectul celulitei cât și aspectul general al pielii tale.

Radiofrecventa corporala Venus Legacy pe ReinventFit.ro folosită la această Clinică, ajută la eliminarea celulitei în mod eficient dar și a ridurilor folosind acest dispozitiv de radiofrecvență medicală, care funcționează pe principiul unei tehnologii revoluționare cu rezultate de la prima ședință.

Această tehnologie acționează în profunzime, încălzind celulele de grăsime dar și septurile fibroase dintre acestea iar senzorii integrați furnizează o încălzire volumetrică și o energie omogenă până în adâncimea țesuturilor permițând astfel ca întreaga temperatură necesară pentru terapie să se acumuleze rapid și sigur, stimulând astfel fibrele de colagen și elastină din piele.

Căldura provocată de această tehnologie va crea o reacție termică în țesut stimulând astfel răspunsul natural de vindecare al corpului având ca și rezultat o piele mult mai fermă,  o sinteză crescută de colagen și eliminarea grăsimii lichide din organism.

Astfel că te vei bucura atât de pierderea în centimetri, de o îmbunătățire a calității, texturi și tonusului pielii, cât și de o remodelare a matricei extracelulare și prevenirea celulitei.

Mai mult decât atât, în Clinica Reinvent Fit ai posibilitatea de a testa această procedură timp de 30 de minute pe orice parte a corpului îți dorești pentru a vedea chiar tu, care sunt rezultatele de care te poți bucura în urma ședințelor cu radiofrecvență de remodelare corporală.

Reinvent Fit o Clinică ce îți susține frumusețea

La Clinica Reinvent Fit din București poți apela atât pentru remodelare corporală, slăbire, detoxifiere cât și pentru masaje corporale, epilare definitivă sau tratamente faciale.

Reinvent Fit se folosește de aproximativ 6 ani de o tehnologie de electrostimulare musculară denumită Vision Body, o tehnologie de origine germană. Destinată frumuseții tale.

În clinica Reinvet Fit te întâlnești cu un sistem de antrenament unic care a fost conceput și perfecționat în tot acest timp pentru a-ți sprijini frumusețea, indiferent de cum arată aceasta pentru tine, chiar și atunci când nu ai suficient timp de practica sportul în mod constant în sala de fitness.

Mai mult decât atât, misiunea brandului este de a oferi proceduri non-invazive prin tehnologii de ultimă generație în materie de remodelare corporală și tratamente faciale care să îmbine atât activitatea fizică cât și stimularea sau tratamentele speciale personalizate, potrivite fiecăruia.

Clinica Reinvent Fit poate fi găsită pe Șoseaua Virtuții nr. 13, Bl. R5D, Sc. 3 Sector 6 București și în Ștefan cel Mare, Strada Răspântiilor Nr. 17, Etaj 3, Sector 2 București sau la numerele de telefon:  0734 177 447 – Virtuții și 0772 080 967 – Ștefan cel Mare.