FacebookTwitterLinkedIn

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Mass Media România de Mâine SRL, care deţine postul de radio cu profil universitar HFM, ce emite doar în Bucureşti, pe 103,4 FM (deţinând o frecvenţă terestră şi una prin satelit), şi pe care doreşte să-l transforme în Radio Seven.

CNA a aprobat solicitarea de modificare a denumirii postului din HFM în Radio Seven şi a structurii sale de programe.

Proiectul Radio Seven a fost prezentat în faţa membrilor CNA de Bogdan Strătulă, actualul director executiv al HFM, care urmează să se transforme în Radio Seven, şi Mihai Găinuşă, realizatorul matinalului postului.

Bogdan Strătulă şi Mihai Găinuşă au declarat, pentru MEDIAFAX, că Radio Seven va începe să emită pe frecvenţa HFM imediat după ce vor fi primite documentele de la CNA prin care se va permite transformarea licenţei. Acest lucru este de aşteptat să se întâmple cel mai probabil până la sfârşitul acestei săptămâni.

VEZI CARE SUNT TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN (NOIEMBRIE 2015)

Radio Seven este deţinut de societatea Mass Media România de Mâine SRL, ai cărei asociaţi sunt Fundaţia România de Mâine – 50,03% şi Universitatea „Spiru Haret” – 49,96%. Aceeaşi societate deţine şi licenţa televiziunii TVH.

În 2014, Mass Media România de Mâine SRL a avut o cifră de afaceri 457.000 euro și a raportat pierderi de 255.000 euro. Datoriile companiei la finele anului 2014 se ridicau la 1,22 milioane euro.