FacebookTwitterLinkedIn

Compania servicii de tehnologie și transformare digitală R Systems caută să angajeze peste 50 de experți în inginerie și arhitectură software în domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML. Compania are peste 250 de angajați în România, și va continua să facă noi angajări, pe măsură ce își va dezvolta afacerea.

„În perioada următoare, pentru a susține creșterea constantă a business-ului, ne concentrăm pe extinderea echipei printr-un proces de recrutare derulat la nivel național, nu numai în orașele unde avem sedii fizice”, a declarat Raluca Rusu, CEO, R Systems în Europa.

Compania a înregistrat la nivel global venituri de 94,4 milioane de dolari în prima jumătate a anului, în creștere cu 38%. R Systems avea, în iunie, 4.267 de angajați.

Cifra de afaceri a R Systems în Europa a ajuns la 21,9 milioane de euro anul trecut, fiind mai mare cu 27% față de 2020 și cu 50% față de 2019.

 Cererea de servicii IT (cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics) s-a aflat pe un trend ascendent încă dinainte de pandemie și s-a accelerat în ultimii doi ani.

Piața globală de servicii de cloud computing va crește de la 410,9 miliarde de dolari în 2021 la 494,7 miliarde de dolari la sfârșitul acestui an. În 2023, această piață este estimtă să ajungă la 599,8 miliarde de dolari.