FacebookTwitterLinkedIn

Publicis Groupe România lansează o nouă agenție de comunicare și PR: Publicis Relations. Aceasta își propune să aducă în peisajul local o abordare diferită de rezolvare a problemelor de business sau din societate – data-driven analytics și behavioral-science, care să conducă la o mai bună înțelegere a oamenilor și a contextelor.

Agenția Publicis Relations va fi condusă de Laura Moisiu, cu o experiență de peste 15 ani în comunicare și relații publice, timp în care a colaborat cu branduri și companii din industrii diverse și a coordonat proiecte recunoscute la nivel local și internațional, în cadrul celor mai importante competiții din industrie.

Laura Moisiu, Managing Director PUBLICIS RELATIONS: „Comunicarea viitorului va pune accent pe o înțelegere dincolo de suprafață a oamenilor. Ce gândesc, ce simt, de ce se comportă într-un anumit fel, ce îi motivează sau îi demotivează, cum iau decizii?

Sunt întrebări la care PUBLICIS RELATIONS răspunde printr-o abordare strategică în care informațiile oferite de tool-urile de data se îmbină cu behavioral-science – care vine să explice și să ofere insight-uri ținând cont de bias-uri, de contexte, de nuanțe, propunând totodată noi perspective și moduri de acțiune. Și asta pentru că schimbările și alegerile pe termen lung presupun empatie și o relaționare cu însemnătate, care să conducă în mod real la share of mind și of heart.”

Lista serviciilor oferite de Publicis Relations pornește de la experiența echipei și acoperă o zonă complexă – Strategie de Comunicare & Consultanță, Comunicare de Brand, Comunicare Corporate și Management Reputațional, Stakeholders Relations, Engaging Society & Transformation, Comunicare internă, Influencer Marketing, Dezvoltare de conținut, Digital & Social Media, Marketing Experiențial, Management de Criză, Sponsorship, Competitive & Trends Analysis, Monitoring & Reporting, precum și training-uri/ workshop-uri specializate (Change Management, Comunicare verbală, nonverbală și paraverbală, KOLS & Influencers Relations, Business Intelligence).