Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Proprietarul unui bar din orașul Nottingham a făcut o cerere prin care vrea să-și schimbe activitatea și să devină biserică

Patronul unui bar din orașul Nottingham a trimis o cerere prin care vrea să își schimbe activitatea și să devină biserică, pentru a putea funcționa în timpul pandemiei de coronavirus, relatează ziarul local nottinghampost.com.

Antreprenorul James Aspell și-a văzut afacerea afectată de pandemie și a decis să-și înregistreze barul ca religie, sub numele „Biserica celor 400 de iepuri”.

Acesta așteaptă ca, începând din 2 decembrie – când expiră carantina la nivel național și intră în vigoare măsuri pe 3 niveluri – să poată să deschidă barul, deoarece în timpul restricțiilor de gradul 3 lăcașurile de cult pot fi frecventate, chiar dacă numai de către cei care formează o familie sau o bulă.

Însă, pentru ca autoritățile să-i permită formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii să se înscrie în congregația lui. Astfel, membrii au opțiunea să devină „iepuri credincioși” sau „reverend al iepurilor celor drepți”.

„A pornit dintr-o glumă, însă dintr-o nevoie serioasă. Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni până să reluăm activitatea. Noi nu vindem mâncare, așa că nici în timpul restricțiilor de gradul 2 nu am putea redeschide. Totul, de la săli de fitness sau saloane de masaj, pot să funcționeze. Chiar și târgurile de Crăciun vor fi organizate. În acel moment am realizat cât de ridicole sunt restricțiile, așa că am aplicat să ne înregistrăm ca loc de rugăciune”, a spus antreprenorul în vârstă de 34 de ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii