Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Program online de training gratuit pe tema AI în domeniul sănătății

HelloAIRIS este un program online de formare gratuit pentru doctori și studenții mediciniști pe tema inteligenței artificiale aplicate în domeniul sănătății.
 aboneaza-te
inteligenta artificiala medicina

Programul este organizat de EIT Health, GE Healthcare, KTH Royal Institute of Technology (Stockholm), The Health & Biomedicine Unit of LEITAT și oferă: cursuri online; materiale de învățare și teme, provocări pentru participanți; sesiuni de întrebări și răspunsuri, feedback pe idei și proiecte; un examen final pentru a vedea tot ceea ce s-a acumulat în perioada programului; diplomă de recunoaștere a participării.

În România, programul este promovat de organizația non-profit FreshBlood care susține startup-urile din domeniul sănătății, cu ajutorul comunităților cu focus pe inteligența artificială: Bucharest.AI, Iasi.AI și Cluj.AI, ce fac parte din rețeaua internațională City.AI.

Pentru mai multe informații puteți accesa acest link. Înscrierile se pot face până în data de 5 iunie 2020 aici, selecția urmând să fie făcută de EIT Health și GE Healthcare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii