Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

În primul rol-post regal, Meghan narează un documentar Disney

Meghan, Ducesă de Sussex, va asigura vocea naratorului într-un documentar Disney, întitulat ”Elefant”, în regia lui Jon Favreau. Filmul va fi lansat  la trei zile după ce Meghan și Prințul Harry renunță oficial la rangul de membri „seniori” ai familiei regale.
meghan-markle-baby-prince-harry-t

Ducesa Meghan și-a anunțat primul rol post-regal – ea va fi naratorul unui documentar pentru Disney. Filmul, întitulat ”Elephant”, va fi disponibil în serviciul de streaming Disney+ începând cu data de 3 aprilie.

Știrea a fost anunțată de Disney printr-o postare pe Twitter și confirmată ulterior printr-o scurtă declarație de la Palatul Buckingham.

Documentarul va fi lansat la doar trei zile după ce Meghan și prințul Harry renunță oficial la rolurile superioare din familia regală.

Ducesa a fost o actriță de succes, cunoscută în special pentru rolul personajului Rachel Zane jucat în serialul ”Costume” timp de șapte sezoane, înainte de a se alătura familiei regale.

Trailer-ul filmului ”Elephant” dezvăluie povestea unei familii care pornește într-o călătorie de peste 1.000 de mile în Africa. Este vorba despre o aventură care le va schimba viața.

Sursă: News.sky.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii