FacebookTwitterLinkedIn

”Prin organizarea acestui festival ne-am dorit să arătăm că există viață dincolo de centrul Bucureștiului. Zona Pipera-Voluntari, aflată la câteva minute de centrul Capitalei, este în continuă expansiune. Comunitatea celor care lucrează și trăiesc aici se mărește pe zi ce trece, noi la SWAN Office Park, parte a Smartown Group, avem aproape 90% din spații deja închiriate. Scopul nostru a fost să încurajăm socializarea și networkingul de calitate, după program. Astfel, biroul nu mai este doar locul de muncă, ci și spațiul în care ne întâlnim cu prietenii și colegii și ne distrăm”, a spus Itamar Eldar, CEO Smartown Group.

Cele patru zile de festival au adunat peste 2.000 participanți. Din cei peste 1 milion de angajați din Capitală,  65.000 sunt concentrați în clădirile de birouri din Pipera, potrivit unui studiu de la începutul lui 2019. În același timp, statisticile arată că în Voluntari sunt peste 43.000 de locuitori, ceea ce a transformat zona din nordul Bucureștiului într-una din cele mai mari comunități rezidențiale.

Organizatorii festivalului, SWAN Office &Technology Park, parte a Smartown Group,  și Ambery Hall își propun ca evenimentul să devină o tradiție în comunitatea din zona Pipera-Voluntari.

În prezent, în spațiile de birouri ale complexului își desfășoară activitatea în jur de 4000 de angajați ai unor companii precum eMAG, Mercedes-Benz, Business Lease și nu numai.