FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a finalizat procesul de recepție pentru primele patru din cele cinci clădiri ale Marmura Residence, un amplu proiect rezidențial de regenerare urbană amplasat în nordul capitalei, în urma unei investiții de 47,8 milioane de euro.

Marmura Residence este întins pe o suprafață de 15.000 mp și cuprinde 458 de apartamente spațioase – studiouri duble și de tip loft, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex pe două niveluri – și șase spații pretabile pentru birouri. Recepția pentru ultima clădire din cadrul ansamblului rezidențial, aflată în faza finală de construire, este programată pentru trimestrul trei al acestui an.

„Am avut multe provocări pe care am fost nevoiți să le depășim – incertitudinile provocate de pandemie și acum, incertitudinea cauzată de războiul din Ucraina, dar ca dezvoltator experimentat, cu o bază solidă de finanțare și o echipă puternică, am continuat să investim, și astăzi suntem în postura de a livra proiectul de calitate pe care ni l-am propus”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Office și Rezidențial la Prime Kapital.

Dezvoltat în jurul conceptului de comunitate integrată, proiectul cuprinde spații verzi și terase generoase, 1.700 mp de spații de retail, servicii și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți. Proiectul beneficiază și de un Community Center, un spațiu dedicat petrecerii timpului liber, destinat rezidenților și oaspeților lor. 

Lansat în 2016 de o echipă cu un istoric solid de investiții și proiecte real estate livrate, Prime Kapital a devenit rapid unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România. Împreună cu MAS PLC, în cadrul unui parteneriat de tip joint-venture, Prime Kapital investește preponderent în active de retail, proiecte rezidențiale atent selectate și, în funcție de oportunități, în alte segmente imobiliare. 

Pe piața rezidențială, cei doi parteneri au în diferite faze de dezvoltare zece proiecte în cele mai importante orașe ale țării, în cadrul cărora vor fi livrate peste 14.000 de locuințe, pe fondul unor investiții de peste 1,1 miliard de euro.