FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a rezervat stocul de locuințe finalizate din București pentru o ofertă de închiriere, cu contribuția financiară a unor investitori instituționali. Tranzacția inițială va cuprinde aproximativ 120 de unități, reprezentând 15% din stocul de locuințe finalizate până în prezent în Marmura Residence și în prima fază a Avalon Estate din București. 

„Cererea, atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri, este într-o creștere semnificativă. Prin urmare, am decis să extindem oferta și să includem acum și posibilitatea de a închiria. Potrivit acordului cu co-investitorii noștri, ne aflăm acum în procesul de amenajare a 120 de apartamente și townhouse-uri destinate închirierii, ceea ce limitează foarte mult oferta pentru persoanele care vor să achiziționeze”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Office & Residential în cadrul Prime Kapital.

De la anunțarea primului său proiect rezidențial în 2018, Prime Kapital a finalizat până în prezent peste 800 unități în București. Alte 800 de unități se află în construcție și sunt planificate pentru finalizare până la sfârșitul anului 2023 și în primul trimestru al anului 2024, în Iași și Ploiești. Ca parte a ofertei sale de servicii, Prime Kapital se ocupă și de administrarea proprietăților în numele asociațiilor de proprietari, pentru cinci ani de la finalizarea proiectelor rezidențiale. 

După cum explică Maggie Kitshoff, toate proiectele oferă soluții de parcare în subteran, spații verzi, zone de joacă, un Community Center în Marmura Residence și un Clubhouse în Avalon Estate. Prețurile de închirierile vor începe de la 450 euro pe lună +TVA.