Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Prima reacție a PSD, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea

Șerban Nicolae, președintele grupului PSD din Senat, a oferit prima declarație după condamnarea la 3 ani și 3 luni de închisoare cu executare a liderului Liviu Dragnea. Potrivit stiripesurse.ro, atribuțiile lui Dragnea, din punct de vedere statuar, vor fi preluate de către Viorica Dăncilă

„- Cu siguranta, un interimat, dupa care urmeaza sa ne reorganizam, dar nu cred ca e vreo noutate ce-ar trebui sa urmeze. Banuiesc ca daca ii intrebam pe adversarii nostri politic, ar trebui sa urmeze un haos la PSD si canibalizare, dar eu cred ca se insala.

– PSD sa ramana la guvernare sau sa se retraga?

– Categoric sa ramana la guvernare, angajamentul nostru fata de electorat si votul pe care l-am primit ne obliga sa ne ducem mai departe programul asa cum ne-am angajat, avem obligatii pana ne terminam guvernarea

– Statutar vorbind, cine preia conducerea PSD in aceasta situatie?

– Presedintele executiv preia atributiile presedintelui, dar cel mai probabil ca ne vom intruni cat se poate de repede pentru a lua o decizie si a stabili un parcurs.

– Care este cea mai mare capcana acum pentru PSD?

– Ideea de a porni o goana dupa functii in interiorul partidului. Cel mai important lucru este sa ne solidarizam, sa strangem randurile. Cea mai mare greseala ar fi sa incepem sa reasezam puterea in interiorul PSD-ului.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii