Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Prima pistă de alergare rooftop din România a fost inaugurată pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și 6.3 din București

Dezvoltatorul european de clădiri de birouri, Skanska, a inaugurat prima pistă de alergare rooftop din România. Cu o lungime de 280 de metri, aceasta se află pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și 6.3 din București.
CAMPUS6_23_Running track 2

Pista de alergare este prevăzută cu două benzi circulare care fac ocolul acoperișului, oferind o priveliște de 360° asupra Bucureștiului. Clădirile din Campus 6 au 11 nivele, iar pista se află la o înălțime de aproximativ 42 de metri.

 „Clădirile Skanska încurajează o cultură a sănătății și stării de bine, toate exprimate printr-o varietate de elemente inovatoare, așa cum este și pista de alergare de pe acoperișul Campus 6.2 și 6.3, prima pistă de alergare rooftop de pe o clădire de birouri”, spune Raoul Mihalca, Project Manager în cadrul diviziei de dezvoltare a Skanska CEE în România.

Pista de alergare rooftop din Campus 6 din București nu este prima de acest tip construită de Skanska. Printre capitalele din regiunea Europei Centrale și de Est în care Skanska a integrat acest tip de facilitate pentru angajați se numără Budapesta, unde pista urmează să fie finalizată odată cu livrarea clădirii H2Office, și Praga.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii