FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a atins un grad de ocupare de 75% pentru cele 5 imobile (435 de unități) disponibile în prima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial H Pipera Lake, rezultate obținute cu patru luni înainte de finalizarea lucrărilor de construcție pentru clădirile H4 și H5.

Reprezentanții companiei estimează o creștere a gradului de ocupare de minimum 10% în următoarele trei luni și încep planificarea etapei de pre-sale pentru cea de-a doua fază a proiectului care va fi demarată anul viitor.

Pe fondul evoluției accelerate a vânzărilor, dar și a dezvoltărilor ample din vecinătate, anticipăm că traficul în zonă va crește semnificativ în următorii ani și lucrăm deja la un concept care să ne permită să înglobăm cât mai multe facilități chiar în perimetrul complexului. Analizăm, în prezent, mai multe opțiuni și suntem în discuții cu diferiți potențiali chiriași pentru a integra în cadrul H Pipera Lake, pentru început, un supermarket, o farmacie și un salon de înfrumusețare”, spune Anna Cohen, Head of Marketing în cadrul Hagag Development Europe.