Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Burse |
|

Prima emisiune de obligaţiuni a Utilitech Services va intra vineri, 26 februarie, la tranzacţionare pe SMT al BVB

Prima emisiune de obligaţiuni a Utilitech Services, furnizor de servicii de curăţenie, întreţinere şi securitate a clădirilor, va intra la tranzacţionare vineri, 26 februarie, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB.
bvb.jpg

Emisiunea are o valoare nominală de aproape 4,9 milioane lei şi cuprinde 48.835 de obligaţiuni negarantate, denominate în lei şi o valoare nominală de 100 lei/ titlu.

Obligaţiunile au o maturitate de trei ani şi o dobândă de 8,5% pe an, plătibilă anual. Cele 48.835 de obligaţiuni au fost subscrise de 102 investitori şi vor ajunge la maturitate în martie 2023.

Intercapital Invest a intermediat listarea obligaţiunilor pe piaţa AeRO, în calitate de Consultant Autorizat. Intercapital Invest va continua să asiste Utilitech Services în următoarele 12 luni, ulterior listării obligaţiunilor, pentru îndeplinirea cerinţelor de raportare şi informare a investitorilor.

Lucian-Constantin Ciofoaia deține 99,99% din acțiunile Utilitech Services, în timp ce Stratus Investcapital SRL deţine 0,01% din capitalul social, potrivit datelor BVB.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii