FacebookTwitterLinkedIn

Arena Residence este conceput a fi cel mai modern ansamblu rezidențial construit vreodată în Oradea. Lucrările au început în luna ianuarie a acestui an și urmează a fi finalizate în anul 2024. Ansamblul rezidenţial va dispune de 1.226 de apartamente.

„Am gândit proiectul Arena ca fiind unul unic, care să satisfacă nu numai exigențele celor care vor să locuiască într-un spațiu cu o arhitectură modernă, cu finisaje de ultimă generație, în locuințe sigure și fiabile, dar mai ales pe ale celor care vor să experimenteze în fiecare zi sentimentul de acasă, de loc căruia îi aparțin și căruia îi adaugă noi și noi valențe”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer, Prima Development Group.

Din cele 5 hectare de teren alocate pentru construcţia complexului Arena Residence, numai 1,4 hectare vor fi rezervate construcţiei de ansambluri rezidenţiale, urmând ca 3,6 hectare să fie rezervate pentru amenajarea de: spații verzi, zone de agrement, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii, piste de biciclete modernizat, dar şi un coridor verde destinat special activităţilor de promenadă, de-a lungul pârâului Peta, aflat în imediata vecinatate.

„Toate dezvoltările din ultimii ani au pus Oradea pe harta orașelor cu o calitate ridicată a vieții. Astfel, tot mai mulți locuitori din diverse zone ale țării aleg să se mute aici, să se bucure de un trai bun într-un oraș frumos, cu clădiri de calitate și o infrastructură foarte bine pusă la punct”, mai spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group.

Prima Development Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 15 ani, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro.

Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, unde a dezvolat până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.