FacebookTwitterLinkedIn

Prima Development a anunțat finalizarea complexului rezidențial Core Timpuri Noi din București. În acest moment, 88% din totalul de 240 de apartamente de tip studio dublu, cu 2, 3 și 4 camere au fost vândute.

Printre beneficiile pe care le anunță dezvoltatorul se numără acordarea a 5 ani garanție cumpărătorilor, stații electrice de încărcare auto și sisteme Smart Home pentru fiecare apartament.

Realizat într-un stil smart-minimalist, ansamblul rezidențial Core Timpuri Noi a implicat o investiție de 23 de milioane de euro.

Core Timpuri Noi include are la parter trei spații comerciale și un lot 250 de locuri de parcare, dintre care 25 sunt dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Core Timpuri Noi devine complexul dotat cu cele mai multe stații de alimentare pentru mașinile electrice din Capitală. Puterea de încărcare de 22kW asigură încărcarea completă a mașinilor în doar 3 ore.

Prima Development este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente, și un important jucător pe piața de profil din România, unde este prezent de 16 ani. Compania are 10 proiecte în derulare în prezent. În București, Prima Development a livrat până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.