Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Poșta Română a redeschis rutele pentru traficul poștal cu Bulgaria, Ungaria și Serbia

Poşta Română a redeschis, astăzi, de Ziua Europei, trei rute noi pentru îndrumarea traficului poştal internaţional cu Ungaria, Bulgaria şi Serbia, pe cale rutieră, a anunţat operatorul poştal într-un comunicat de presă, preluat de AGERPRES.
 aboneaza-te
Posta-Romana

„Astfel, camionul Poştei Române care va pleca spre Budapesta va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine România, respectiv din Ungaria spre ţara noastră. Pe lângă sacii proprii, Poşta Română va transporta către Ungaria şi trimiterile din Republica Moldova şi Serbia. Traficul va avea frecvenţă săptămânală şi se estimează o greutate de 1,5 tone pe sens”, precizează Poşta Română.

De asemenea, pe relaţia Bucureşti – Ruse, Poşta Română va transporta trimiteri din România cu destinaţie Bulgaria şi trimiteri în tranzit din Republica Moldova şi Ucraina către Bulgaria, Grecia sau Cipru.

Totodată, sâmbătă a fost inaugurată şi cursa România – Serbia. Schimbul de expediţii cu poşta sârbă va avea loc în zona neutră, pe digul de la Porţile de Fier I. Camionul Poştei Române va transporta atât trimiterile proprii, cât şi trimiteri din Ucraina cu destinaţie Macedonia şi Bosnia Herzegovina.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii